Hos oss passar du in om du har ett brinnande intresse för business intelligence, har en innovativ och försäljningsinriktad inställning samt känner att du kan bidra med hög kvalitet och service till våra kunder.

I våra projekt kommer du ha en ledande roll där du ansvarar för små till mellanstora leveranser. Din roll innebär delaktighet under hela projektet med varierande uppgifter som exempelvis projektplanering, budgetuppföljning, kravinsamling, lösningsdesign och testledning. Du är strukturerad och noggrann samt kan leverera förtroendeingivande rådgivning om hur kunden kan skapa värde ur stora mängder data.

Du har ett starkt IT-intresse med erfarenhet från Microsofts BI plattform där du känner till dess produkter och möjligheter. Du är väl insatt i hur rapportlösningar, analytiska verktyg och dashboards kan användas för att maximera potentialen i underliggande data. Du har en förståelse för visualisering av data och dess betydelse för effektiv beslutsfattning. Du är nyfiken och vågar utmana relevansen och tillförlitligheten av nyckeltal samt data.

Kvalifikationer

  • Akademisk examen inom teknik eller ekonomi
  • Minst 2 års erfarenhet inom Business Intelligence
  • Erfarenhet av projektledning
  • Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är en självgående och driven person som är mycket noggrann och strukturerad. Du är lyhörd och har lätt att sätta dig in i kundens situation. Du är en problemlösare och drivs av utmaningar och tycker om när det händer saker. Du är en social person som tycker om att arbeta i grupp och som kan föra kreativa diskussioner tillsammans med både medarbetare och kunder.

Vi erbjuder

Hos oss får du vara med och skapa kvalitativa och innovativa lösningar för kund. Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete och ett mycket kompetent och socialt arbetsteam. Vi driver egna projekt mot våra kunders sälj-, marknads- och kundserviceavdelningar. Vi gör skillnad hos våra kunder.

 

Tipsa en vän

Bransch

Information Technology and Services and Management Consulting

Anställningstyp

Heltid

Erfarenhet

Junior-senior level

Jobbfunktion

Consulting,Information Technology,Micosoft Dynamics CRM

Arbetsort

Stockholm

Startdatum

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdatum

 

Kontakt

Daniel Äng

HR & Recruitment
+46 733 80 20 15
daniel.ang@releye.se

Intresserad? Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig

 

Förnamn*
Efternamn*
Telefon
LinkedIn-profil
Meddelande
Du kan för tillfället bara ladda upp en fil. För att ladda upp fler filer, markera samtliga filer innan du klickar på "öppna".
Jag godkänner att Releye sparar mina uppgifter i enlighet med nedan text
;