IT-Projektledare Salesforce

Full fart med roliga och innovativa kollegor i spännande kundprojekt – så kommer dina dagar se ut hos oss på Releye. Vi kombinerar kreativa digitala lösningar inom sälj-, marknad- och kundserviceprocesserna med affärsmässighet och vi gillar att testa nya idéer och tekniker inom CRM-området.

Som IT-projektledare inom vårt affärsområde Salesforce kommer du att ha mycket kundkontakt och ansvara för att omsätta det som ska implementeras till user stories och tasks i Azure Devops och sedan kratta manegen för utvecklarna. På våra R&D-dagar får du tillfälle att odla dina idéer och tillsammans med vårt kreativa team skissa på morgondagens lösningar.

Mer detaljer kring arbetsuppgifter

Jobba enligt vår agila projektmetod som innefattar resursplanering, projektmöten, sprintplanering, verifiering av arbetssätt, detaljering av lösning, releaseplanering, etc.

Ansvar för kravställning samt leverans av tekniska funktioner och integrationer 

Leder det dagliga arbetet och följer löpande upp tidplan och budget 

Tätt samarbete med våra utvecklare, affärskonsulter och kundens projektmedlemmar 

Testplanering 

Ansvar för produktionssättning och säkerställa att resurser finns tillgängliga även från kundens sida

Certifiera dig inom Salesforceplattformen, du förväntas kunna göra en del konfigurering på egen hand 

Dina egenskaper

Du är en driven och engagerad person som är bra på att hitta nya utvecklingsmöjligheter

Du har jobbat i minst 2 år med digitala lösningar på en teknisk nivå

Du har projektledarfarenhet, gärna projekt där du har haft ansvar för tidplan och budget

Du gillar att arbeta i grupp, meriterande om du har jobbat med utvecklare 

Du kan översätta verksamhetskrav till tekniska krav 

Du gillar att ha struktur och har koll på detaljer  

Du är en problemlösare och vill ständigt utvecklas 

Du har relevant akademisk utbildning eller erfarenhet, meriterande om du är utbildad systemvetare eller liknande 

Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift 

Tidslinje hos Releye

Första veckorna går åt till introduktionsprogrammet där du, förutom att träffa olika personer på din nya arbetsplats, blir presenterad med vår vision, får träffa bolagets grundare, går igenom vår projektmetod, får en duvning i vad vi löser hos våra kunder, etc. Du får också en “introbuddy” – en mer senior kollega som kan svara på de frågor du har när du börjar. Målet är att du så fort som möjligt kommer ut och börjar i våra projekt. 

Under första och andra månaden är du ute i 1-2 projekt och kommer in i projektgruppen och arbetssättet för att så småningom börja projektleda. Du jobbar parallellt med en mer senior projektledare så att du lättare kommer in i arbetet. 

Efter tre till fyra månader har du 3-4 kunder och projekt du arbetar med och du lär dig massor. Projekten utförs blandat från vårt kontor och ute hos kund. Du tar över mer och mer ansvar. 

Efter ungefär ett halvår är du varm i kläderna och tar även diskussioner om utökningar och tekniska integrationskartor i våra projekt. 

Om Releye

Releye är ett strategi- och IT-företag som ser till att kundprocesser anpassas till den nya digitala världen. Tillsammans med våra kunder tar vi fram lösningar som skapar genomtänkta och effektiva kundupplevelser.

Vårt kontor ligger högt och ljust vid Odenplan i centrala Stockholm och är fullt med glada och sociala kollegor.

Anställningsform

Heltid

Erfarenhet
Junior-senior level.

Roll
Affärskonsult

Arbetsort
Stockholm

Startdatum
Enligt överenskommelse

Kontakt
Daniel Äng
HR & Recruitment
+46 733 80 20 15
daniel.ang@releye.se

Skicka en ansökan

Filer
Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@releye.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.