Fullstack-utvecklare

Som utvecklare på Releye får du tillsammans med härliga kollegor och kunder jobba i varierande uppdrag med allt ifrån beprövade till nya tekniker. Tillsammans skapar vi smarta lösningar i världsklass för att möta våra kunders höga krav på såväl rik funktionalitet som flexibilitet.

Just nu söker vi fullstack-utvecklare som är intresserade av att lära sig mer om Microsoft Dynamics 365 och Power Platform då vi ser en stor efterfrågan hos både nya och befintliga kunder på denna plattform. Vi kommer säkerställa att du får rätt utbildning, praktisk erfarenhet och relevanta certifieringar inom plattformen för att snabbt komma på banan.

Kvalifikationer

  • Minst 2 års erfarenhet av att arbeta som fullstack-utvecklare
  • Erfarenhet av integrationsutveckling
  • Goda kunskaper inom något eller flera av följande områden:  ASP.NET/C#/CSS/Javascript/React/MVC

Meriterande

  • Arbetat med CRM i någon form
  • Relevant högskoleutbildning
  • Erfarenhet av roll som lösningsarkitekt och/eller techlead.

Att jobba på Releye

På Releye jobbar vi tillsammans i team. Att delta i kreativa, lösningsorienterade diskussioner tillsammans med både kunder och kollegor är en del av vår vardag. Ordning, reda och god kommunikation är därför egenskaper som vi värderar högt.

Intresserad av att höra mer?

Då är du mer än välkommen att skicka in ditt CV eller din LinkedIn-profil, så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Anställningsform

Heltid

Erfarenhet

Junior-senior level

Arbetsort

Stockholm

Startdatum

Enligt överenskommelse

Kontakt


Daniel Äng
HR & Recruitment
+46 733 80 20 15
daniel.ang@releye.se

Skicka din ansökan

Filer
Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@releye.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.