Dynamics CRM-utvecklare

Som Dynamics CRM-utvecklare på Releye får du tillsammans med härliga kollegor och kunder jobba i varierande uppdrag med den senaste tekniken från Microsoft. Tillsammans skapar vi smarta lösningar i världsklass för att möta våra kunders höga krav på såväl rik funktionalitet som flexibilitet.

Kvalifikationer

  • Minst 1 års erfarenhet av konfiguration och utveckling av MS Dynamics inom .Net
  • Erfarenhet av att bygga CRM-plugins, javascript och workflows
  • Erfarenhet av integrationer

Meriterande

  • Certifiering inom Microsoft Power platform eller Dynamic 365 Customer Engagement
  • Arbetat med migrering från äldre till nyare versioner av Dynamics eller andra CRM-plattformar
  • Erfarenhet av Power Platform, Azure, Sharepoint och ASP.NET/C#/CSS/Javascript

Att jobba på Releye

På Releye jobbar vi tillsammans i team. Att delta i kreativa, lösningsorienterade diskussioner tillsammans med både kunder och kollegor är en del av vår vardag. Ordning, reda och god kommunikation är därför egenskaper som vi värderar högt.

Intresserad av att höra mer?

Då är du mer än välkommen att skicka in ditt CV eller din LinkedIn-profil, så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

jobb Dynamics 365-utvecklare

Anställningsform

Heltid

Erfarenhet

Junior-senior level

Arbetsort

Stockholm

Startdatum

Enligt överenskommelse

Kontakt


Daniel Äng
HR & Recruitment
+46 733 80 20 15
daniel.ang@releye.se

Skicka en ansökan

Filer
Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@releye.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.