Business Intelligence-utvecklare

Har du ett brinnande intresse för Business Intelligence, ett innovativt tankesätt och undrar hur man via BI kan effektivisera och automatisera? Då kommer du att passa perfekt i vårt Business Intelligence Team. 

Hos oss på Releye får du arbeta med den senaste teknologin från Microsoft för att skapa kvalitativa, innovativa lösningar för våra kunder. Vi erbjuder en varierande och utmanande arbetsplats med ett socialt och härligt gäng. Vi driver projekt inom Automatisering, CRM och Business Intelligence med försäljning, marknad och kundservice som våra fokusområden. Du kommer att arbeta i och vara en viktig del av våra projekt.

Vi tror att du har följande skills: 

 • Microsoft BI Suite (PowerBI, SSIS, SSRS, SSAS)
 • Data Modeling
 • T-SQL

Är du dessutom orienterad inom eller intresserad av följande områden är det ännu bättre:

 • .NET
 • C#
 • JavaScript
 • Business Automation

 Tidslinje hos Releye

 • Första veckorna går åt till introduktionsprogrammet där du, förutom att träffa olika personer på din nya arbetsplats, blir presenterad med vår vision, får träffa en grundare, går igenom vår projektmetod, får en duvning i vad vi löser hos våra kunder, etc. Du får också en ”introbuddy” – en mer senior kollega som kan svara på allehanda frågor du har när du börjar. Målet är att du så fort som möjligt komma ut och börja i våra projekt, och redan innan har vi planerat in dig i projekt.
 • Under första och andra månaden är du ute i 1-2 projekt och kommer in i projektgruppen och arbetssättet. Du jobbar parallellt med en mer senior kollega så att du lättare kommer in i arbetet.
 • Efter tre till fyra månader har du 3-4 kunder (och projekt) du arbetar i och du lär dig massor. Projekten utförs blandat från vårt kontor och ute hos kund. Du tar över mer och mer ansvar.
 • Efter ungefär ett halvår är du varm i kläderna och tar en självklar plats i våra projekt.

Releye är en utmärkt arbetsplats där vår passion är att få våra medarbetare att växa. Vi uppmuntrar till ett innovativt tänkande. Sök tjänsten idag!

Anställningsform

Heltid

Erfarenhet

Junior-senior level

Arbetsort

Stockholm

Startdatum

Enligt överenskommelse

Kontakt


Daniel Äng
HR & Recruitment
+46 733 80 20 15
daniel.ang@releye.se

Skicka en ansökan

Filer
Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@releye.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.
Share This