Affärskonsult – Innovativ Business Consultant

I rollen som Affärskonsult hos oss tar du fram och implementerar nyskapande lösningar inom kundhantering, digitalisering och automatisering. Tillsammans gör vi livet enklare för våra kunder så att de kan fokusera på att skapa värde. Kreativitet och innovation värdesätter vi högt.

Ansvarsområden

Bära huvudansvaret för dina uppdrag där du tillsammans med kollegor och kunder skapar och implementerar innovativa IT-lösningar. Som affärskonsult ansvarar du till exempel för att identifiera syfte och mål, hålla i workshops, ta fram processkartor och hitta tekniska lösningar tillsammans med dina teammedlemmar. Du ser också till att ta projektet från start till mål.

Rådge våra kunder i hur de kan förbättra sina kundstrategier, processer och arbetssätt samt digitalisera sitt kundarbete.

Sälja in vårt erbjudande hos befintliga och ibland nya kunder. 

Lära dig den plattform som ditt affärsområde jobbar med, eller utveckla dina befintliga kunskaper på plattformen. Vi jobbar med plattformarna Salesforce, Microsoft och Sweet Systems och du kommer att ingå i ett av dessa team.

Vem vi tror att du är

Du har erfarenhet projektledning eller verksamhetskonsultation, kanske inom digitalisering och automatisering.

Du har förståelse för processerna för sälj, marknad och kundservice.

Du har god kommunikationsförmåga, är positiv och bra på att skapa relationer samt gillar att leda andra.

Meriterande om du har erfarenhet från någon eller några av de plattformar som vi jobbar med (Salesforce/ Tableau, Microsoft Dynamics/ Power BI eller Sweet Systems).

Tidslinje hos Releye

De första veckorna går åt till introduktionsprogrammet där du, förutom att träffa olika personer på din nya arbetsplats, blir presenterad med vår vision, får träffa våra grundare, går igenom våra metoder och processer. Målet är att du ska få en bild av vilka vi är och hur vi arbetar.

Under första och andra månaden jobbar du i ett par projekt och kommer in i projektgruppen och arbetssättet. Du jobbar parallellt med en kollega så att du lättare kommer in i arbetet.

Efter tre till fyra månader har du 3-4 kunder du arbetar med och du lär dig massor. Du tar över mer och mer ansvar som affärskonsult. 

Efter ungefär ett halvår är du varm i kläderna och tar en självklar plats i att driva våra kunder och vårt affärsområde framåt.

Om Releye

Releye är ett strategi- och IT-företag som ser till att kundprocesser anpassas till den digitala världen. Tillsammans med våra kunder tar vi fram lösningar som skapar genomtänkta och effektiva kundupplevelser.

Vårt kontor ligger högt och ljust vid Odenplan i centrala Stockholm och är (vanligtvis) fullt med glada och sociala kollegor. Vi ses!

Anställningsform

Heltid

Erfarenhet
Junior-senior level.

Roll
Affärskonsult

Arbetsort
Stockholm

Startdatum
Enligt överenskommelse

Kontakt
Daniel Äng
HR & Recruitment
+46 733 80 20 15
daniel.ang@releye.se

Utvecklingsmöjligheter

Utöver R&D day en dag i månaden, tajta samtal med närmsta chef och interna affärskonsultsforum vill vi hjälpa dig att utveckla det som du drivs av.

Inkluderande & social kultur

Releye har en platt och avslappnad organisation där det inte finns några dumma frågor. Vi vill att alla ska känna att de kan bidra till affärsområdets utveckling.

Work-life balance

Tid är värdefullt och vi värdesätter din.

Snabbt in i kundprojekt

De första månaderna är du delaktig i 1-2 kundprojekt och efter fyra månader arbetar du med 3-4. När ett halvår har gått är du varm i kläderna och redo att driva våra kunder frammåt.

Sociala happenings

After Works, fredagsfrukostar, fika, team-aktiviteter, sommar- och julfester. Vi gillar att hitta på roliga saker tillsammans.

Intro-buddy

Som nyanställd får du en ”intro-buddy” – en mer senior kollega som kan svara på alla frågor du har när du börjar.

Centralt kontor

Vi sitter i ljusa lokaler högst upp på Drottninggatan, ett par minuter från Odenplan och 10 min till centralen.

l

Introduktionsprogram

De första veckorna går du vårt introduktionsprogram där du får lära känna dina kollegor, din nya arbetsplats, förstå vår vision, träffa grundare och lära dig våra metoder och processer.

Skicka en ansökan

Filer
Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@releye.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.