Business Consultant – Affärskonsult med affärsintresse

Är du en ledare som får saker att hända och gillar att hitta nya lösningar på problem? Är nya spännande lösningar inom kundhantering och automatisering något du brinner för? I sådana fall tycker vi att du ska komma till vårt oss och bli vår nästa affärskonsult med mycket fokus på nya affärer. Vi söker en framtida ledare som gillar korta beslutsvägar och är van att ta ansvar. Vi implementerar de mest innovativa lösningarna inom CRM och du kommer garanterat att bli utmanad hos oss. Tillsammans gör vi livet enklare för våra kunder så att de kan fokusera på att skapa värde.

Vi letar efter en affärskonsult som vill utmana sättet att se på kommunikation, kundrelationer och digitalt beteende. Kreativitet och innovation värdesätter vi högt. Tillsammans med våra kunder skapar vi framtidens digitala lösningar.

 

Ansvarsområden

 • Ha en ledarroll och bära huvudansvaret för dina uppdrag där du tillsammans med kollegor och kunder skapar och implementerar innovativa IT-lösningar. Ett uppdrag kan vara ett implementationsprojekt, en förstudie, förvaltning av nyckelkunders lösningar eller en specialistroll i ett större projekt.
 • Rådge våra kunder i hur de kan förbättra sina kundstrategier, processer och arbetssätt samt digitalisera sitt kundarbete.
 • Designa digitala lösningar inklusive övergripande systemarkitektur och nya arbetssätt.
 • I nära samarbete med affärsområdeschef arbeta mot affärsområdets mål för hög kundnöjdhet, god tillväxt och nöjda medarbetare.
 • Delaktig och vissa fall självständigt drivande i säljarbetet och mot såväl nya som befintliga kunder. Du får en vidare utbildning i komplex försäljning av IT-stöd.
 • Sälja in vårt erbjudande hos befintliga och nya kunder

Vem vi tror att du är

 • Du har erfarenhet av digitalisering och/eller automatisering samt har förmågan att snabbt ta dig konceptet, förstå frågeställningarna och kunna relatera till egna erfarenheter av behov hos olika företag.
 • Du kan vidareutveckla vårt erbjudandet runt automatisering och digitalisering.
 • Du har förståelse för processer vad gäller kundservice och back-office.
 • Du förstår hur man verksamhetsanpassar ett system.
 • Du har erfarenhet av finansbranschen.
 • Du kan ta nästa ledarroll på Releye.

Tidslinje hos Releye

Första veckorna går åt till introduktionsprogrammet där du, förutom att träffa olika personer på din nya arbetsplats, blir presenterad med vår vision, får träffa våra grundare, går igenom våra metoder, får presenterat för dig vad vi löser hos våra kunder, etc. Målet är att du ska få en bild av vilka vi är och hur vi arbetar.

Under första och andra månaden jobbar du i ett par projekt och kommer in i projektgruppen och arbetssättet. Du jobbar parallellt med en kollega så att du lättare kommer in i arbetet.

Efter tre till fyra månader har du 3-4 kunder du arbetar med och du lär dig massor. Projekten utförs blandat från vårt kontor på Drottninggatan i centrala Stockholm och hos kund. Du tar över mer och mer ansvar.

Efter ungefär ett halvår är du varm i kläderna och tar en självklar plats i att driva våra kunder och vårt affärsområde framåt.

 

Om Releye

Releye är ett strategi- och IT-företag som ser till att kundprocesser anpassas till den nya digitala världen. Tillsammans med våra kunder tar vi fram lösningar som skapar genomtänkta och effektiva kundupplevelser.

Vårt kontor ligger högt och ljust vid Odenplan i centrala Stockholm och är fullt med glada och sociala kollegor.

Vi ses!

 

 

Anställningsform

Heltid

Erfarenhet

Junior-senior level

Arbetsort

Stockholm

Startdatum

Enligt överenskommelse

Kontakt


Daniel Äng
HR & Recruitment
+46 733 80 20 15
daniel.ang@releye.se

Skicka en ansökan

Filer
Vi sparar dina uppgifter för att kunna svara på förfrågningar/supportärenden och för att kunna kontakta dig med information som ligger i ditt intresse. När du kontaktar oss ger du ditt samtycke till att Releye-koncernen lagrar dina personuppgifter. Vi sparar dina uppgifter till den dagen du inte längre vill ha någon kontakt med oss och du kan när som helst kontakta oss om du vill bli borttagen. Har du några frågor eller funderingar kring hur vi tillämpar GDPR och hur vi behandlar dina personuppgifter? Läs mer i vår Policy (länk i sidfot) eller kontakta oss på info@releye.se. För allmänna frågor kring GDPR och dina rättigheter som privatperson hänvisar vi dig till Datainspektionen.
Share This