21 dec, 2020

Victorias julhälsning 2020

Strax lämnar vi 2020 bakom oss och välkomnar 2021 med en ziljon ny kunskap mellan öronen, och ännu större värme i våra hjärtan. 2020 var året då vi fokuserade – på vad som är viktigt på riktigt, och på våra skärmar. Skärmtiden har ökat och även om Microsofts MyAnalytics säger att vi har haft superlåg fokustid så har i alla fall jag och mina kollegor varit oerhört fokuserade. Och det har gett resultat:

Rekordmånga svar på vår kundbarometer
Vi har fått rekordmånga svar på vår kundbarometer (tack för det alla ni som har svarat!), och vi är väldigt stolta över resultatet: NPS för 2020 ligger just nu på 71. Svaren visar att våra kunder är nöjda med vår projektledning och vår tekniska konsultation, och de tror att våra lösningar kommer förenkla deras arbete.

Vi har hittat nya mötesplatser:

  • Under året har fler än 1 000 nya personer börjat följa oss på LinkedIn, och interaktionen med er som följer oss har ökat med flera 100%.
  • Vi kör fler webinarier för att dela vår erfarenhet och kompetens med andra som delar vår passion för kundrelationer och teknik.
  • Kickoff, julfest och afterworks i Microsoft Teams, vilket har möjliggjort för ett större deltagande än vanligt.

Ökad expertis
Vi har skapat ytterligare förutsättningar för nya och befintliga medarbetare att utveckla sig själva och våra kunder. Rekrytering av specialistkompetens i kombination med utbildning och certifieringar gör att vi fortsätter vara platsen där både medarbetare och kunder växer och utvecklas.

Med detta vill jag önska dig ett gott nytt 2021 – vi ses nästa år!

Inspireras och läs mer

Så fungerar Salesforce Service Cloud

Så fungerar Salesforce Service Cloud

Salesforce Service Cloud är en av världens största plattformar inom kundservice. Här hittar du företag som Adidas, Philips och Spotify, men även många företag som är mindre till storleken, och flera har prisats för sin höga kundnöjdhet. Dina Försäkringar är en av våra...

läs mer
Funktioner i Teams du kanske inte känner till

Funktioner i Teams du kanske inte känner till

Microsoft Teams har funnits i snart fyra år och fortsätter ständigt att utvecklas med nya smarta funktioner. Utöver att ringa och chatta finns en hel del andra finesser som kan underlätta jobb-vardagen. Här tipsar en av våra konsulter, Sofia Carling, om användbara...

läs mer
Utmaningar inom bank och finans – Onboarding av kunder

Utmaningar inom bank och finans – Onboarding av kunder

Onboarding av kunder är en kritisk fas där minsta lilla hinder kan få en potentiell kund att inte fullfölja. Därför är det avgörande att processen flyter på så enkelt och smidigt som möjligt. För företag inom bank och finans blir denna fas ännu mer kritisk eftersom...

läs mer
Share This