12 januari 2018

Vi avslutade 2017 med att certifiera oss som guldpartner i Microsoft. Under november och december var fem av våra grymma utvecklare ute hos Microsoft för att kamma hem den prestigefyllda certifieringen som gör att vi nu stolt kan titulera oss som guldpartner i Microsoft Data Platform.

Vad innebär det att vara guldpartner med Microsoft och vad krävs för att bli det?

Microsoft Partner Network är Microsofts globala partnerprogram som är anpassat för alla utvecklare, återförsäljare och IT-företag som arbetar kring Microsofts produktplattform. Att vara guldpartner med Microsoft innebär att vi har uppnått den högsta kvalitetsnivån i partnerprogrammet. Det vill säga att vi har uppfyllt alla krav för prestation, kompetens och kvalitet som Microsoft ställer på sina högt uppsatta partners och att vi kan förmedla det värdet till våra kunder. För att bli guldpartner inom Microsoft krävs dels genomförandet av certifieringar, som denna gången avsåg Data Platform. Fem av våra guldstjärnor här på Releye genomförde dessa certifieringar innan jul – och med bravur. Det krävdes även fem aktiva kundreferenser och en hel del administrering runt certifieringen för att uppnå guldnivå.  

Vad innebär detta för våra kunder?

”Att vara guldpartner med Microsoft är en kvalitetsstämpel och en kunskapsgaranti för våra kunder som visar att vi har kompetens inom området. Det bevisar att vi är en partner att lita på och att vi har en dokumenterad kunskapsnivå inom det specifika området” säger Daniel Äng - HR & ansvarig för Releyes certifieringar.

Vi är glada över att vi får möjligheten att vara guldpartner med Microsoft och ser fram emot att fortsätta leverera kvalitativa lösningar till våra kunder framöver.