19 januari 2018

Under åtta års tid har vi varit ett av de utställande företagen på kontaktdagarna i Uppsala. På onsdag är det dags igen och vi ser som vanligt fram emot detta. Kom förbi och säg hej!  

I vår monter träffar du våra kollegor Charlotte (vänster) och Anders (höger) som båda jobbar som affärskonsulter hos oss på Releye. Utmana dem gärna och ställ frågor – kanske vill du veta hur det är att jobba på Releye? Få tips inför jobbsökandet? Eller kanske veta mer om deras största utmaningar i sina roller? Fråga på.

”Jag spenderade min studenttid i Lund på Ekonomihögskolan och har besökt många marknadsarbetsdagar där. De var såklart mycket bra arrangerade, men Kontaktdagarna kan vara lite vassare. Jag medverkade under Kontaktdagarna för första gången förra året och blev imponerad av arrangemanget, strukturen och framförallt kompetensen hos alla de studenter jag träffade i montern. Det ska bli superkul att komma tillbaka i år igen!”
- Charlotte Magne

Daniel (mitten) som jobbar med HR & rekrytering på Releye kommer under dagen att medverka i kontaktsamtal där studenter och företagsrepresentanter har en chans att knyta närmare kontakt i en lugn miljö. Man skulle kunna jämföra det med en slags Speed Dating fast med syftet att studenterna ska få reda på mer om företaget, vilka karriärmöjligheter som finns osv. Kanske är du en av dem som bokat in ett kontaktsamtal med Daniel?

”Jag ser fram emot Kontaktdagarna varje år, det är en oerhört bra ordnad arbetsmarknadsdag och jag får förmånen att på kort tid träffa många inspirerande och hungriga studenter”
- Daniel Äng

Har du inte möjlighet att medverka på Kontaktdagarna på onsdag? Hör av dig om du är intresserad av att jobba hos oss eller kolla in vår Karriärsite. 

Trevlig helg!