Nyheter , På Releye
19 september 2018

Releye till Dreamforce 2018

Nästa vecka kommer två av Releyes konsulter att åka till Salesforce konferens Dreamforce i San Francisco för att inspireras, engageras och höra om det senaste som Salesforce har att erbjuda.
Nyheter , På Releye
8 juni 2018

Releyes Salesforce-certifieriade konsulter

I samband med Releyes Salesforce-satsning kommer vi att behöva bli fler. Just nu letar vi efter fler konsulter med lika stort driv som oss av att jobba med och lära sig mer av Salesforce molntjänster.
På Releye
19 januari 2018

Träffa oss på Kontaktdagarna i Uppsala nästa vecka

Under åtta års tid har vi varit ett av de utställande företagen på kontaktdagarna i Uppsala. På onsdag är det dags igen och vi ser som vanligt fram emot detta. Kom förbi och säg hej!
På Releye
8 november 2017

DevOps-dagar och spännande kundprojekt - Adam & Altug berättar om sina första månader på Releye

För snart tre månader sedan började Adam och Altug som utvecklare hos oss på Releye som nya stjärnor till både Experience-teamet och BI-teamet. De berättar hur det kommer sig att de valde Releye och om det roligaste de gjort hittills under sina månader här.
På Releye
18 oktober 2017

Vad gör en kvalitetssäkrare/testare och hur har LIA perioden på Releye varit – Klaudia Bahamondez berättar

Klaudia Bahamondez läser till kvalitetssäkrare inom IT och testare på teknikhögskolan i Liljeholmen. Vi har haft förmånen att ha henne hos oss på Releye under hösten där hon har varit en del av i stort sett alla våra pågående projekt.
På Releye
9 oktober 2017

Releyes Innovationsdagar

Är innovation ett genomgåede inslag i er arbetsvardag? Det är det hos oss på Releye! Vi berättar varför vi har innovationsdagar en gång i månaden och vilka resultat det medför.
1 / 5

 Följ Releye


Prenumerera


Presskontakt

charlotte.magne@releye.se

+46 735 180162


;