Nyheter , På Releye
19 september 2018

Releye till Dreamforce 2018

Nästa vecka kommer två av Releyes konsulter att åka till Salesforce konferens Dreamforce i San Francisco för att inspireras, engageras och höra om det senaste som Salesforce har att erbjuda.
Nyheter , På Releye
8 juni 2018

Releyes Salesforce-certifieriade konsulter

I samband med Releyes Salesforce-satsning kommer vi att behöva bli fler. Just nu letar vi efter fler konsulter med lika stort driv som oss av att jobba med och lära sig mer av Salesforce molntjänster.
Nyheter
29 mars 2018

Releye digitaliserar Sveriges bank- och finansvärld

Nu har ytterligare en av våra bank- och finanskunder gått live med en ny digital signeringslösning för aktiveringsprocessen. Resultatet av satsningen visar redan på en minskad time-to-market och snabbare boardingprocess av nya kunder.
Nyheter
9 februari 2018

Releye inleder partnerskap med Salesforce

Vi på Releye inleder nu ett partnerskap med Salesforce - en av världens ledande molnbaserade CRM-aktörer. Vi använder vi oss av flera olika tekniska plattformar och kommer nu även kunna erbjuda lösningar baserade på Salesforce. Detta som ett led i att bredda vårt erbjudande.
Nyheter
12 januari 2018

Releye blir Microsoft guldpartner inom Data Platform

Vi avslutade 2017 med att certifiera oss som guldpartner i Microsoft. Under november och december var fem av våra grymma utvecklare ute hos Microsoft för att kamma hem den prestigefyllda certifieringen som gör att vi nu stolt kan titulera oss som guldpartner i Microsoft Data Platform.
Nyheter
27 november 2017

Releye och Ahlsell skräddarsyr CRM-system för 2500 säljare

Ahlsell, Nordens ledande grossist inom installationsprodukter, lanserade i september ett nytt säljstöd för sina 2 500 säljare i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Det mobila CRM-systemet från techbolaget Sweet Systems har skräddarsytts av Ahlsell i nära samarbete med konsultbolaget Releye.
1 / 2

 Följ Releye


Prenumerera


Presskontakt

charlotte.magne@releye.se

+46 735 180162


;