Mer sälj & mindre admin med Dynamics 365 Sales

Med Microsoft Dynamics 365 Sales i din organisation kan du och dina säljare fokusera på det som är viktigt – sälj. Du väljer själv om du vill ha en standardlösning som innehåller alla nödvändiga delar och lite till, eller om du vill ha ett säljstöd som är helt anpassat till din organisation.

Standard

Med vår standardlösning får du och ditt säljteam ett pålitligt säljstöd inom en vecka till ett fast pris. Microsoft Dynamics 365 Sales gör det möjligt att strukturera säljprocesser och fokusera på rätt kunder. I standardlösningen ingår bland annat kund 360, rapporter, och out of box integrationer till Officeprodukter.

🚀 Kom igång på en vecka

📦 Färdigt paket till fast pris 

💻 Stabil och skalbar försäljningslösning

Från 40 000kr

Skräddarsytt

Den skräddarsydda lösningen är avsedd för verksamheter som har en mer komplex säljprocess. Genom workshops och kartläggning får du Microsoft Dynamics 365 tillsammans med skräddarsydda integrationer och som passar dina behov och processer.

🔧 Skräddarsytt system till verksamhetens behov

👥 Nära samarbete med affärskonsulter

💻 Stabil och skalbar försäljningslösning

Estimerat pris

Vilken lösning passar bäst?

Gör vårt snabbtest för att ta reda på vilken säljlösning som passar din organisation bäst.

Sätt fart på försäljningen med Dynamics 365 Sales

Dynamics 365 Sales är en världsledande försäljningslösning som hjälper ditt säljteam att  fokusera på rätt affärer. Lösningen bygger på ett anpassningsbart och intelligent system som kan skalas upp allt eftersom. 

Håll koll på affärerna

Se till att du och dina säljare jobbar på ett och samma sätt. Genom att jobba enhetligt minskar risken att affärer hamnar mellan stolarna.

Mer tid åt försäljning

Ge dina säljare mer tid till sälj med välbekanta och intelligent verktyg som  minskar administration och effektiviserar försäljningsprocessen.

Öka lönsamheten

Minska kostnaderna genom att samordna ditt säljteam. Öka lönsamheten genom att engagera och fokusera på rätt kunder och vidta snabba åtgärder med AI.

Vill du veta mer om Dynamics 365 Sales?

Vi svarar gärna på dina frågor. Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig med mer information eller förslag på upplägg. Du kan också ringa till oss!

Carl Af Ugglas

Carl af Ugglas

Affärskonsult Microsoft
+46 733 80 20 18
henrik.lillhage@releye.se

Victoria Nilsson

VD
+46 733 58 88 43
victoria.nilsson@releye.se