Ny samarbetspartner för att fortsätta vara bäst i klassen

17 feb, 2021

Medarbetarna är bland det viktigaste vi har på Releye och på samma sätt som vi hela tiden testar nya metoder, modeller och tekniker, testar vi så klart också olika sätt att utveckla medarbetare och vårt ledarskap. Liksom våra kunder kommer till oss för specialist/experthjälp med att skapa attraktiva och effektiva CRM-lösningar anlitar vi nu Novare för att säkerställa att vårt personliga och inkluderande ledarskap utvecklas i takt med att bolaget växer.

Vi har pratat med Petra Wigh, senior konsult på Novare Leadership Academy och programägare för mentorprogrammet. Här berättar hon om hur mentorskapet fungerar, hur de har ställt om i pandemin och hur du kan få ut så mycket som möjligt av programmet. 

Vad gör Novare Leadership Academy?
– Vi erbjuder ledarskapsprogram, nätverk och forum för ledare och specialister som vill utvecklas och ta nästa steg. Genom nätverket samlar vi ledare och experter från olika sektorer för inspiration, verktyg och erfarenhetsutbyte.

Hur går mentorprogrammet till?

– Mentorprogrammet bygger på en skräddarsydd matchning som utgår från adeptens ambitioner, önskemål och behov framåt. När vi har hittat en mentor med matchande bakgrund, erfarenhet och passion hjälper vi till att starta igång mentorskapet och mentorparets individuella träffar. Vi delar också med oss av vår verktygslåda för ett framgångsrikt mentorskap. Adepten träffar sin mentor löpande under 10 månader och vi bjuder även in till fyra stora programworkshops med talare och gäster på aktuella teman som framtidens ledarskap, hållbar karriär och hållbar innovation.  

Hur har ni ställt om i pandemin?

– Vi har sett att det här programmet fungerar klockrent att köra digitalt. Det har även skapat möjligheter för personer som bor utanför Sverige. Nu behöver vi inte längre ha geografiska begränsningar i våra mentormatchningar, vilket har öppnat många nya dörrar!

– Det är ju också en tid av omställning och nya förutsättningar och vi har sett att många verkligen har uppskattat att ha ett externt bollplank och stöd. Att kunna bolla viktiga frågor med en person som har tidigare erfarenhet av att ställa om, hantera kriser, konjunkturcykler mm även om det inte just har handlat om en pandemi.

Vad tänker ni om samarbetet med Releye?

– Vi tycker att det är fantastiskt med bolag som investerar i medarbetarna. Det här är ju ett verktyg som adderar till medarbetarens utveckling och accelererar lärandet.  Vi tycker att det är jättekul att ni ser att det är viktigt och vill vara med och satsa.

Vad är dina bästa tips för att få ut så mycket som möjligt av mentorprogrammet?

– Var tydlig med mål och förväntningar, var nyfiken, våga agera och testa nytt, släpp garden och prata om det som är viktigt på riktigt!

Är du nyfiken på Mentorprogrammet hos Novare? Läs mer

Vill du veta mer om IT-trender 2021? Hör av dig till oss!

Petra Wigh
Senior konsult på Novare Leadership Academy

Inspireras och läs mer

Salesforce Top Partner of the Year

Salesforce Top Partner of the Year

Igår fick Releye  utmärkelsen som en av Salesforce Top Partner of the Year!  För andra året i rad har Releye fått utmärkelsen Salesforce Top Partner of the Year!  När vi blev utnämnda till Top Partner förra året passerade vi en viktig målstolpe och vi är lika glada...

läs mer
9 höjdpunkter från Salesforce release Spring ’21

9 höjdpunkter från Salesforce release Spring ’21

Årets första vårtecken är här! I helgen släppte nämligen Salesforce sin release Spring ’21 och vi har en hel del att se fram emot. Precis som tidigare har några av våra certifierade Salesforce-experter valt att plocka ut sina favoriter bland vårens nya funktioner. Här...

läs mer
Rusta din säljorganisation för 2021

Rusta din säljorganisation för 2021

Missade du vårt webinar tillsammans med Microsoft? Nu kan du ta del av inspelningen!  Varmt välkommen till ett webinar där du både får ta del av digitala säljtrender för 2021 och hur du kan rusta din säljorganisation för att möta dem!Releye har i dagarna lanserat ett...

läs mer