Nyheter
9 februari 2018

Releye inleder partnerskap med Salesforce

Vi på Releye inleder nu ett partnerskap med Salesforce - en av världens ledande molnbaserade CRM-aktörer. Vi använder vi oss av flera olika tekniska plattformar och kommer nu även kunna erbjuda lösningar baserade på Salesforce. Detta som ett led i att bredda vårt erbjudande.
Nyheter
12 januari 2018

Releye blir Microsoft guldpartner inom Data Platform

Vi avslutade 2017 med att certifiera oss som guldpartner i Microsoft. Under november och december var fem av våra grymma utvecklare ute hos Microsoft för att kamma hem den prestigefyllda certifieringen som gör att vi nu stolt kan titulera oss som guldpartner i Microsoft Data Platform.
Nyheter
27 november 2017

Releye och Ahlsell skräddarsyr CRM-system för 2500 säljare

Ahlsell, Nordens ledande grossist inom installationsprodukter, lanserade i september ett nytt säljstöd för sina 2 500 säljare i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Det mobila CRM-systemet från techbolaget Sweet Systems har skräddarsytts av Ahlsell i nära samarbete med konsultbolaget Releye.
Nyheter
2 november 2017

Medarbetarna i fokus när Ahlsell implementerar ny mobil lösning

Ahlsells nya mobila lösning som ska göra det enklare att vara säljare i organisationen har blivit en succé. Läs om de utmaningar Ahlsell stod inför och vilka effekter den nya implementationen medfört.
Nyheter
5 september 2017

Vi sammanfattar nyheterna i senaste releasen från Sweet

Sweet Systems har i veckan släppt en ny release. Läs om alla nyheter och funktioner och hur dessa kommer att underlätta ditt arbete i Sweet Portal.
Inspiration , Nyheter
1 september 2017

Så påverkas ert CRM-system av GDPR

Den 25 maj 2018 träder EU:s dataskyddsförordning i kraft, GDPR. Det medför nya arbetssätt, inte minst alla som använder någon form av CRM system för att hantera sin kundinformation. Läs mer om hur den nya lagen kommer att påverka ert CRM-system och hur ni kan förbereda er inför detta.
1 / 2

 Följ Releye


Prenumerera


Presskontakt

charlotte.magne@releye.se

+46 735 180162


;