Inspiration
15 februari 2018

Del 1: Inventera data - ladda ner vår datainventeringsmall gratis

Det första vi rekommenderar dig att göra för att förbereda dig inför GDPR är att reda ut vilken data du har. För att hjälpa dig på traven har vi tagit fram en datainventeringsmall som du kan ladda ner gratis här. Vi går i detta avsnitt igenom mallen och vad du ska tänka på.
Inspiration
13 februari 2018

Intressanta framtidsspaningar och trender av Radar

I förra veckan deltog vi på Releye på ett mycket intressant frukostseminarium som anordnades av Radar Ecosystem Specialists. Vi delar med oss av några punkter som vi tyckte var extra intressanta och som rimmar fint ihop med vår bransch och våra arbetsområden.
Inspiration
21 december 2017

Vad är Machine Learning och hur fungerar det?

Begreppet Machine Learning är ett omtalat ämne idag och används i allt större utsträckning i organisationer. Men vad är det egentligen och hur kan du använda det? Vi reder ut begreppet och tipsar om vad du ska tänka på när du kör igång.
Inspiration
15 december 2017

Innovationen som blev en succé

Trots att juleljus funnits under en lång tid tog det två decennier innan traditionen blev etablerad på riktigt. Vi vet att innovationsarbetet tar tid men också hur viktigt det är att främja innovation på arbetsplatsen. Läs historian om Edison och hans juleljus och ta del av våra 3 tips till innovation.
Inspiration
13 september 2017

Miniserie - leverera proaktiv service med IoT och automatisering

IoT är ett hett ämne idag och kan bidra till en mängd fördelar för ert företag. Visste du till exempel att ni med hjälp av IoT kan skapa proaktiv service och på så vis möjliggöra för ny- och merförsäljning samtidigt som det skapar nöjda och lojala kunder? Vi berättar hur.
Inspiration
8 september 2017

Välkommen på frukostseminarium med Volvos återförsäljare Ferronordic Machines

Vi gästas av Volvo CE's återförsäljare Ferronordic Machines som berättar om hur de med hjälp av ett nytt automatiserat kundarbete inom försäljning och eftermarknad har expanderat på den ryska marknaden.
1 / 5

 Följ Releye


Prenumerera


Presskontakt

charlotte.magne@releye.se

+46 735 180162


;