Inspiration
15 februari 2018

Del 1: Inventera data - ladda ner vår datainventeringsmall gratis

Det första vi rekommenderar dig att göra för att förbereda dig inför GDPR är att reda ut vilken data du har. För att hjälpa dig på traven har vi tagit fram en datainventeringsmall som du kan ladda ner gratis här. Vi går i detta avsnitt igenom mallen och vad du ska tänka på.
Inspiration
13 februari 2018

Intressanta framtidsspaningar och trender av Radar

I förra veckan deltog vi på Releye på ett mycket intressant frukostseminarium som anordnades av Radar Ecosystem Specialists. Vi delar med oss av några punkter som vi tyckte var extra intressanta och som rimmar fint ihop med vår bransch och våra arbetsområden.
Nyheter
9 februari 2018

Releye inleder partnerskap med Salesforce

Vi på Releye inleder nu ett partnerskap med Salesforce - en av världens ledande molnbaserade CRM-aktörer. Vi använder vi oss av flera olika tekniska plattformar och kommer nu även kunna erbjuda lösningar baserade på Salesforce. Detta som ett led i att bredda vårt erbjudande.
På Releye
19 januari 2018

Träffa oss på Kontaktdagarna i Uppsala nästa vecka

Under åtta års tid har vi varit ett av de utställande företagen på kontaktdagarna i Uppsala. På onsdag är det dags igen och vi ser som vanligt fram emot detta. Kom förbi och säg hej!
Nyheter
12 januari 2018

Releye blir Microsoft guldpartner inom Data Platform

Vi avslutade 2017 med att certifiera oss som guldpartner i Microsoft. Under november och december var fem av våra grymma utvecklare ute hos Microsoft för att kamma hem den prestigefyllda certifieringen som gör att vi nu stolt kan titulera oss som guldpartner i Microsoft Data Platform.
Inspiration
21 december 2017

Vad är Machine Learning och hur fungerar det?

Begreppet Machine Learning är ett omtalat ämne idag och används i allt större utsträckning i organisationer. Men vad är det egentligen och hur kan du använda det? Vi reder ut begreppet och tipsar om vad du ska tänka på när du kör igång.
1 / 11

 Följ Releye


Prenumerera


Presskontakt

charlotte.magne@releye.se

+46 735 180162


;